Monipuoliset LVI-palvelut Oulusta koko Pohjois-Pohjanmaalle

Pyydä tarjous tai kysy lisää!

Reijo Mällinen Oy tarjoaa Oulun seudulla ja muualla Pohjois-Pohjanmaalla laajan valikoiman LVI-palveluita. Saat kauttamme muun muassa LVI-urakoinnin ja LVI-saneeraukset. Erikoisosaamistamme ovat työt asuntokohteissa, kuten omakotitaloissa ja kerrostaloissa sekä julkisissa kohteissa. Olemme hoitaneet LVI-töitä esimerkiksi kouluissa ja kirkoissa. Tutustu palveluihimme ja kysy rohkeasti lisätietoja!

LVI-urakat laidasta laitaan

Tarvitsetko kokenutta LVI-alan asiantuntijaa hoitamaan LVI-asennukset tai vaikkapa täydellisen putkisaneerauksen? Me hoidamme kaikenlaiset LVI-urakat vahvalla ammattitaidolla. Palveluihimme kuuluvat muun muassa LVI-saneeraukset ja -asennukset, putkityöt ja ilmastointityöt. 

Toteutamme LVI-urakat ja -asennukset kaikenlaisissa uudiskohteissa. Jos taas uudistat tai remontoit vanhempaa kohdetta ja epäilet esimerkiksi putkiston tai ilmanvaihdon kaipaavan uusimista, me toteutamme tämänkin työn alusta loppuun. 


Olemme tehneet LVI-saneerauksia kaikenlaisissa kohteissa omakotitaloista julkisiin tiloihin. LVI-töidemme lähtökohta on luotettavuus, huolellisuus ja täsmällisyys. Noudatamme asiakkaan kanssa tehtyä työsuunnitelmaa viimeistä piirtoa myöten.

Meiltä saat laadukkaat NIBE-ilma-vesilämpöpumput (IVLP) asennettuina

Etsitkö energiatehokasta lämmitysratkaisua? NIBE-ilma-vesilämpöpumpulla lämmität kotisi kylminä talvikuukausina ja pidät sen viileänä kuumilla kesähelteillä. Ilma-vesilämpöpumppu on kustannustehokas valinta, sillä se hyödyntää ulkoilman energiaa ympäristöystävällisellä tavalla.

Asennamme NIBE-ilma-vesilämpöpumppuja sekä uusiin että remontoitaviin taloihin. Ilma-vesilämmitystuotepaketteihin kuuluu NIBE-ilma-vesilämpöpumppu sekä sisäyksikkö eli järjestelmän ohjaus ja/tai lämminvesivaraaja.

Työkohteina asuntokohteet ja julkiset kohteet

Asiakkaistamme valtaosa on yrityksiä tai julkishallinnon organisaatioita, mutta palvelemme mielellämme myös yksityisiä asiakkaita. Erikoisosaamistamme ovat LVI-työt asuntokohteissa ja julkisissa kohteissa. Hoidamme mielellämme LVI-urakoinnit ja -saneeraukset muun muassa kerrostaloissa, rivitaloissa ja omakotitaloissa. 

Toteutamme laajatkin urakat korkealla ammattitaidolla ja työskentelemme sekä uudisrakennuskohteissa että vanhemmissa rakennuksissa. Julkisen sektorin puolella olemme työskennelleet muun muassa kouluissa, kirkoissa, kirjastoissa ja parkkitaloissa. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous LVI-työstä, olipa kohteesi mikä tahansa!

Tutustu referensseihimme

Tilaa meiltä putkityöt avaimet käteen -periaatteella!

Haluatko tilata LVI-saneerauksen tai -urakan, jossa sinun ei tarvitse huolehtia pienimmästäkään yksityiskohdasta? Reijo Mällinen Oy toteuttaa esimerkiksi putkityöt kätevästi avaimet käteen -periaatteella. Hoidamme työn suunnittelun, materiaalihankinnat, toteutuksen ja viimeistelyn. Tarjoamme täyden palvelun LVI-paketteja vuosikymmenten tuomalla kokemuksella, joten voit luottaa työn korkeaan laatuun.


Tarjoamme monipuoliset LVI-palvelut toimipaikastamme Limingasta käsin kaikkialla Oulun seudulla ja Pohjois-Pohjanmaalla. Tarjouksen pyytäminen onnistuu kätevimmin puhelimitse – soita meille jo tänään!